Ons team

Eén team één taak

Samen gaan wij het maken

MAXT

Tom Huijsman & Timo Ossewaarde

Eigenaren MAXT Productions

Wij werken vol passie en energie vanuit een goede vriendschap en dit maakt MAXT sterk. We werken voor iedereen persoonlijk op maat zodat iedereen zich MAX(T)imaal fijn voelt bij ons en plezier heeft in wat hem of haar zo uniek maakt!

MAXT

Robin Sack

Fotograaf

Ik wil graag zoveel mogelijk resultaat behalen door middel van perfectionistisch werken.
Plezier en positiviteit zijn ook 2 punten die ik belangrijk vind en daarom denk ik dat maxt productions super goed bij me past.

Ben's Design

Benjamin Chin

Beheerder

Dit team is zeer gestructureerde en een professioneel bedrijf. Zij weten wat hun te wachten staat en hoe zij de klant tevreden kunnen stellen. Ik ben blij dat ik het technische gedeelte mag beheren om zo dit team te ondersteunen. 

MAXT

Jitse Boer

Netwerker

Ik zorg met grote kwaliteit en veel vriendelijkheid dat de talenten van Maxt gekoppeld worden aan bedrijven en klanten. Om op deze manier nog meer te ontwikkelen en samen te werken met leuke partners.

MAXT

Siebe Mutsaers

Designer

Bij Maxt is het altijd gezellig. Naast de zakelijke band kunnen we ook altijd goed met elkaar vinden en is het altijd gezellig. Ik heb het gevoel dat ik goed word geholpen in mijn plannen, en dat is heel relaxed!

The DJ's

Hierbij een kleine selectie van een aantal talentvolle DJ’s die begeleid worden door MAXT Productions

MAXT

Festigeval

DJ / MC

Samenwerken met Maxt is erg releaxed. Zowel zakelijk als persoonlijk contact maakt de samenwerking geweldig, de mannen zijn erg gedreven en dat geeft alles net wat meer.

MAXT

Stijn Christ

DJ

In samenwerking met Maxt wil ik mezelf naar een hoger level brengen. Samen met Tom & Timo hoop ik op een mooie samenwerking met veel boekingen en hoogtepunten!

Ben jij de volgende?

DJ

The artists

Hierbij een kleine selectie van een aantal talentvolle artiesten die begeleid worden door MAXT Productions

Ben jij de volgende?

artist

Contact

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 73785075

CONTACT ONS

Telefoon nummer : +31682936395
Email : info@maxtproductions.nl

Sluit Menu
error: Deze afbeeldingen zijn beveiligd!