Werkwijze

Werkwijze

Maxt werkt met een klein persoonlijk team. Wij bieden management op maat. Iedereen is anders en heeft dus ook een andere werkwijze nodig, dit vinden wij leuk om te bieden. Een ding staat vast, wij gaan maximaal voor jou! Wij gaan er bij iedereen voor dat je vertrouwde en persoonlijke aandacht krijgt. Bij ons ben je geen nummertje.

Wanneer jij je graag wilt aansluiten bij Maxt zullen wij na je aanmelding contact met je opnemen. Ook zullen wij jouw socials of youtube videos bekijken, vragen om een geluidsfragment in te sturen om te zien wat jij doet en of dit binnen ons team past. Als dit zo is zullen wij na het eerste contact graag een persoonlijk gesprek met je willen plannen. Hier maken we graag persoonlijk kennis met je, vertellen wij wat wij doen en komen we er graag achter wat jij verwacht en wilt van een management. Ben je onder de 18 dan hebben we graag dat je een van je ouders/verzorgers mee komt naar het gesprek.

Tom & Timo zorgen voor persoonlijk contact. Wij werken aan een goede en vertrouwde band om zo samen met de dj of artiest maximaal te kunnen gaan. Samen met jou willen we een stijgende lijn omhoog. Dit doen we door een speciaal plan van aanpak op maat te maken. 24/7 zijn we voor onze mensen bereikbaar zodat je nooit lang hoef te wachten op antwoorden. Ons succes ligt bij vertrouwen! En zorgen dat iedereen zich bij ons tot in de nopjes fijn voelt.

Wanneer wij met jou aan de slag gaan maken we een plan van aanpak, wat is jouw visie, wat zijn jouw doelstellingen en wat wil je van ons zien? We plannen een productiedag om met elkaar alles door te nemen. Hierbij hoort ook een stukje praktijk, met een dj maken we gezellig wat muziek en kijken naar wat voor jou de show en je talent beter kan maken. Met een zanger duiken we onze eigen mini studio in en gaan we een gave cover opnemen. Op deze productie dag leren we elkaar ook goed kennen. Hierna kunnen we lekker aan de bak. Je kan denken aan plannen op de volgende gebieden:

  • Doelstellingen voor aantal optredens / bereik op je socials
  • Plan voor unieke elementen in je show of op je socials¬†
  • Doelstellingen voor juiste marketing
  • Maken van eigen muziek en gave covers
  • Werken naar Gave video clips en gave muziek producties¬†

Ben je net begonnen of wil je nog groter worden dan je al bent? Wij werken per persoon of act met een compleet persoonlijk plan, waardoor wij met jou een grote groei willen bereiken. Als je net begint is het wel belangrijk dat je niet blind gaat staren op alleen maar willen groeien in zo snel mogelijke tijd. Groeien kost eenmaal wat tijd, wanneer wij maximaal voor jou blijven gaan dan komt de groei vanzelf. Ben je al groter en bekender dan is dat natuurlijk mooi meegenomen en kun je met ons uiteraard blijven groeien! Ook ruim ervaren mensen bieden wij een plek binnen Maxt met de juiste aandacht.

Contact

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 73785075

CONTACT ONS

Telefoon nummer : +31682936395
Email : info@maxtproductions.nl

Sluit Menu
error: Deze afbeeldingen zijn beveiligd!